НАЙ-ОПАСНИ СА ГЛУПАЦИТЕ, МИСЛЕЩИ СЕ ЗА БОГОИЗБРАНИ

Може да бъде изображение с 1 човек

Поредната щура идея на тоя, който ни нахендри в НАТО и който рева в Трабанта си от радост, че ни е загробил в една почти терористична организация – да каним фашиста Зеленски да прави задгранично правителство у нас! Глупостта и вселената нямат граници! Поне за първото е доказано със сигурност.

Богоизбраният назидателно ни обяснява какво трябва ние – българите да правим. Май пропуска факта, че Зеленски нарича такива като него нечовеци. За Зеленски нечовеци са българите в Донбас, рускоговорящите и няколко други етноса. Интересно от каква позиция Паси толкова яростно защитава профашисткото правителство в Украйна. Или пък, от друга гледна точка, е на принципа, че парите никога не миришат. Дори на кръв и горени живи човешки тела….

За пореден път посочвам, че българите трябва да си гледаме на първо място българските интереси. Богоизбраният защо не се поинтересува от българите в Украйна как се справят? Защо не предложи да поканим БЪЛГАРИТЕ в България и да им осигурим условия за живот. Или може би просто българите не го интересуват…….

Елена Гунчева