НАКЛОН НА ЖИВОТА НИ ДАВАТ ОТ КОЗЯК

Няма налично описание на снимката.

Най-доходната и процъфтяваща професия в България към момента, е ибрикчийството. Особено на политиците, захлебващи като чужди агенти на американското посолство. То е ясно, че единственият, който има реална власт в България, е на Козяк. Йесмените и йесджендърите станаха много за държавата ни. Едни такива като тях, верни на нацистките идеологии, ни вкараха във Втората Световна Война, която завърши катастрофално. Сега отново ни въвличат в ново безумие, което няма да свърши добре.

Така става, когато образованието пропадне. Ако си бяха учили историята, както трябва, бяха прочели за Наполеон и Адолф, щяха да се замислят дали да повтарят тяхната грешка. Но пък явно са прочели „1984“ и им е харесала идеята.

Русофобските сайтове и медии, захлебващи от „Америка за България“, напълно изтрещяха тези дни. Омразата и злъчта, леещи се от тях, минават всякакви представи за човешко. Като побеснели кучета са и сеят зараза. Това, че 80 % от българите не харесват Козяк и подлогите им, само ги вбесява още повече. Защото в тая работа има пари. А те за пари и майките си ще продадат!
България има свои интереси! И шок – те не съвпадат с американските интереси! Не е необходимо да козируваме и да се стелим на килима пред американския посланик за всяко нещо. Сами си навличаме неприятности и проблеми, а не се съмнявайте, че когато нещата станат зле, ще видим само задните части на американците, отдалечаващи се на хоризонта!

Освен това, американските подлоги са и доста простички. Психологията им е доста чужда, поне българската народопсихология. Откакто спряха руските телевизии в България, и хора, които през живота си не ги бяха гледали, започнаха да ги търсят. Така де, те ли ще ни кажат какво да гледаме и как да мислим? Сега ни казват да не почетем празника на Русия. Писмото звучи като заповед. И то издадена от Козяк.

А аз призовавам да бойкотираме всяка американска проява в България. Защото те са враговете!

Елена Гунчева