Направи ни магаре-премиер, преблаги!

Другарю Борисов, отче,
Няма по-голяма сила от прошката и ти, като тъмно син свещен шаман на европейската демокрация, зная, че прощаваш на всички свои врагове. Великодушен и премъдър си ти, царю на европейските царе /който ги караш с двеста/ и пръв избранник на трима папи от земята, които и до днес те благославят от небето в едно с небесния хор на ангелите.

Преблаги Бойко, прости и днес на ония, които дръзнаха да те наричат с всякакви думи на неправдата, за да задовлят ниските си страсти. И заведи на повод, милостиви, едно истинско магаре в българския парламент, вържи го на трибуната и го предложи за премиер. Ти обеща на нас, малките, че и магаре да предложиш и него ще изберат парламентарните ти завалии. Направи го, всеможещи, защото няма по-голяма награда за божеството от любовта на онези, които го почитат, обичат и очакват с надежда знаменията му.
Направи ни магаре-премиер, преблаги!

Ние вярваме в твоите чудеса, както вярваме, че всяко родено на българска земя магаре, ще бъде по-добър управник от всеки избран за депутат посредствен случайник. Не обръщай лице от нас грешниците и от обещанията си, пресвятий, за да покажеш силата и славата си по цялата земя и да просияе твоето име, сега и винаги и во веки веков.
Амин.

Николай Марков