НАРКОМАНЪТ Е КАРАЛ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ!

Братя, никой досега не можа да обясни случилото се с Милен Цветков, въпреки че има много хипотези, някои от които конспиративни и екзотични, адвокатските после ще са, знаем, още по-екзотични.
Никой не обясни, защо този наркоман се блъска в спряла на червен светофар кола с такава голяма скорост, спокойно кара направо, без никакви действия от негова страна, без никакви спирачки, никакви звукови сигнали, никакви опити за завои и т.н., той сякаш кара по празна магистрала или по пистата на празно летище.

Обяснявам моята версия:
Братя, някои от модерните и много опасни амфетамини, сигурно знаете, предизвикват освен всичко друго – еуфория, емпатия, възбуда, агресия и др., – още и непреодолимо желание за осигуряване на допълнителни силни разтърсващи усещания (наркотична кумулация).
Едно от средствата за тях е номерът с шофирането със затворени очи, което от известно време, имам данни, се практикува и у нас от закоравели наркомани, главно олигарски и мутреси със скъпи защитени (бронирани) коли.
Значи при бързо шофиране с автомобил караш по права траектория със затворени очи, без да гледаш, на тъмно. Досегът със смъртоносния риск за време от 5 до 10 секунди, може и повече, зависи от степента на опиянението, ражда оргастични преживявания, даже и реален специфичен халюциногенен оргазъм, придружен в някои случаи и от непроизволна еякулация.
Тази практика става обсесивна, превръща се в атипична маниакална обсебеност на наркомана, и се проявява всеки път при употреба на по-големи количества наркотик и алкохол.
Обсесията се усилва в сексуална и емпатична обстановка, в присъствие на скъп близък приятел и/или на сексуален партньор или партньорка; тази обстановка (антураж) въздейства амплифициращо и я подкрепя. Този ефект е известен в психологията като фасилитация, описал съм го в специална глава “Фасилитация и инхибиция” във втория том на моя труд “Приложна социална психология” (ИК “Ахат”, 2007-2008 г.)

Така че това е единственото според мен обяснение:
Наркоманът е карал със затворени очи под влияние на халюциногенен наркотик, фасилитиран от антуража около него в колата-убиец.

Акад Петър Иванов

loading...