НАРЪЧНИК НА РОЗОВОТО ПОНИ

За да сте примерен евроатлантик, изповядващ евроатлантическите ценности, трябва да следвате определени позиции и в никакъв случай да не залитате встрани от тях. За улеснение на розовите понита, прилагам следния наръчник:

1. ЕС и НАТО – добри, суверенна България – лошо.
2. Прайд – добро, шествие за национални празници – лошо.
3. Еднополови семейства с осиновено дете – добро, традиционно семейство с граждански брак – лошо.
4. Зелена енергия – добро, АЕЦ – лошо.
5. Брашно от насекоми – добро, пържоли – лошо.
6. Бежанци – добро, българи – лошо.
7. Украинско, американско знамена – добри, българско – лошо.
8. Гей – добро, мъж – лошо.
9. „Дневник“ – добро, „Афера“ – лошо.
10. Мултикултурно общество – добро, български традиции – лошо.
11. САЩ – добро, Русия – лошо.
12. Слуга на Козяк – добро, български патриот – лошо.
13. Байдън – добър, Путин – лош.
14. Зеленски – добър, Путун – лош.
15. Генчовска – добро, Лавров – лошо.
16. Лорер – добър, Костадинов – лош.
17. САЩ и Украйна – добро, България – лошо.
18. Ковидваксини – добро, мислене – лошо.
……..
И много внимавайте да не се объркате! За Ваше улеснение всички евроатлантически медии /а то няма други/, ще Ви подпомагат ежечасно и ежеминутно, за да не кривнете от правия път на евроатлантизма. Видни евроатлантици като Соломон Паси, Даниел Лорер, Ицках Паси, Мария Моасе, Елена Поптодорова, Александър Йорданов, ген. Събев и прочие видни българи /опс, сбърках, това е лоша дума/, ще Ви насочват в мисленето и говоренето. Много е важно също така да не допускате неправоверни мисли да влязат в съзнанието Ви. Игнор на всичко, което Ви кара да мислите и призовава за разум! Насърчаваме да критикувате в степен на побесняла биологична единица от вида Canis lupus всеки, който нагло посочва, че тук е България и по същество държава на българите. Не жалете всеки, който си позволява да казва, че има български национални интереси, това е предателство към Брюксел и Вашингтон. Всяко усъмняване в правото на Зеленски да прави биологично оръжие и да подкрепя нацисти, вече Ви дискредитира.

Всяко усъмняване, че в Украйна може да има нацисти, които да горят живи хора и избиват жени и деца, Ви превръща в путинофил, подлежащ на елиминиране от розовия свят. Също не трябва да се усъмнявате, че Украйна /Слава, слава, слава/, ще победи ей сега, чисто технически подробности спират Зеленски ей сега да направи парад на победата на Червения площад.

Задължително за изпълнение: Украинско знаме на профила /за да различаваме своите/, плюене по Путин – поне един път на час, за Русия – също, плюене по русофилите – поне по един път на три часа, както и закани за прилагане на китайски мъчения, тричане, хвърляне в затвора и прочие либерални работи. Напомняне, че демокрацията изисква да се забранят руски и неправоверни медии, които не осъзнават евроатлантическите ценности. Също така да се напомня, че демократично е изразяването само на Вашето мнение, другото и без това не се заплаща.

Задължително е участието на всеки организиран прайд, а ако не можете да участвате – задължително се фотнете със снимка на прайда и рамка, че го подкрепяте. Задължително също така е да не допускате да четете упадъчна литература, която може да Ви поквари – Чехов, Достоевски, Лермонтов, особено опасно е произведението „Идиот“, отбягвайте ги задължително.

Победа будет за нами! Опс, как можах да го кажа! Слава САЩ! Слава Байдън! Слава Паси! Слава, слава, слава Мустафата! Слава на Лай/н/ен, слава на Гретхен, слава на Бандер и Азов!
Да напомня, че розовите понита са известни на всички. Не допускайте да изпаднете от списъка!

Елена Гунчева
*Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.