Насладете се на поредната простотия на Cачева

Знаете ли кое е смешното и силно трагичното при герб лелите и чичаците? Че не могат да се погледнат от страни. Те наистина са си въобрзили, че ще управляват вечно, че са един клан от „свърхчовеци“, които са изпратени от провидението да управляват подчовеците – т.е. останалите българи, които не принадлежат към родово-общинния им строй. Строй, в който родата е в общината или във властта. Всички останали са длъжни да ги търпят и да им носят своите дарове – като на примитивни шамани, които се разпореждат с техните съдби. Те са си въобразили, че ще висят на врата на данъкоплатците цял живот и че това им се полага по рождение! Смешното, обаче е, че тези умствено ограничени същества – вонящи на дълбок балкански провинциализъм и мухлясъл соц, на задръстения, на липса на култура и елементарна етика и липса на каквато и да е връзка с демократичните ценности, замерват опонените си с дебилни клишета така както дебилни дебеловрати мутри раздават юмруци. Повтарят едно и също като папагали. Жалки злобни нищожества. Едно от които е и карикатурата сачева. Толкова са смешни колкото и арогантни. Задръстени лели и чичаци, потънали в лой от корупция, която размазват с телесата из цялата прогнила държава!

Насладете се на поредната простотия на сачева:

„Уважаеми бивши величия, провалени политици, политически тролове, Фейсбук пехливани, политически комедианти, които привиждат фарс, псевдомислители за народа, за който осигурявате само зрелища, но не и хляб.

Говорете си. Не ми пречите. Знам коя съм, къде съм и защо. И знам къде отивам. Харесването не ме блазни, нехаресването не ме плаши.“

Татяна Кристи