Нас ни управляват престъпници, за които ситуацията с коронавируса се явява златна възможност

Много скоро масовата психоза около т.нар. епидемия, насаждана от медиите, ще отмине, и тогава ще се наложи да се отговаря на следните въпроси:

1. Кой ограби и разпродаде на безценица военния Държавен резерв?
2. Защо няма достатъчно болници и легла в тях?
3. Защо първият случай на заразен у нас беше на следващия ден, след като стана ясно, че Световната банка ще отпусне 51 млрд долара за преодоляване на кризата от коронавируса?
4. Кой ще контролира харченето на първите отпуснати вече 812 млн евро за България?
5. Как ще сме сигурни, че и те няма да бъдат откраднати като всяко нещо, до което се докоснат крадливите пръсти на управляващото правителство на ГЕРБ и ВМРО – бюджет, еврофондове, пенсионни фондове, държавен резерв и т.н.
6. Кой ще понесе отговорността за зверската паника, насадена от управляващите и техните медии?
7. Кой ще компенсира предприемачите и работниците за загубите им?

Мога да продължа с въпросите, но няма смисъл. Нас ни управляват престъпници, за които ситуацията с коронавируса се явява златна възможност да измият образа си и да влязат в ролята на спасители. Забравихте ли вноса на боклук, който продължава и в момента, източването на язовирите, което върви и в момента, разпродадените на безценица природни ресурси, които се разграбват и в момента, разследването на министър-председателя за пране на пари в Испания, което върви и в момента, арестуваните досега десетки престъпни функционери на правителственото мнозинство и още стотици други неща?

Е, ние от Възраждане не сме ги забравили. И много скоро, щом отмине истерията и психозата, ще се погрижим да има отговори.

Константин Костадинов

loading...