НАТО е живо само в телевизорите!

Както се очакваше, събитията, които изпълзяха от Азовстал, доведоха до коренно изменение на положението в Украйна. Което според нашите родни медии, но и според всички западни политкоректни медии, изобщо не са важни. Точно обратното, според тях украинските военни да спасени, не е ясно от кого са спасени, кой ги е спасил и каква свобода ги очаква.

Друга медийна лъжа, е че излизащите от Азовстал са герои, които са издържали руската окупация и са удържали Мариопул. Това не е всичко в психиатричното безумие на обръщане реалността! Медиите твърдят, че Русия ЗАТЪВА все повече в Източна Украйна.
Тези неща няма никакъв смисъл да се коментират. Изобщо не ми се говори с никой, чиито познания се опират на това!!! Друго искам да кажа.

Все още не е приключило извеждането на съдържимото в Азовстал. Както обясних, аз се държа само за сводките на МО на РФ. Доколкото виждам и Игор Панарин прави същото разумно нещо. Така че съвсем правилно се ориентирам.
Какво има вътре, няма да разберем никога до край, в това съм сигурна! Ще чакаме да видим руснаците какво ще ни разкажат и то само, ако поискат. Защото, честно казано, може и да не поискат да огласят публично. Само на ушенцата на Байдън, Макрон, Борко и Жустен. Не зная. Но зная, че изведеното от Азовстал ще бъде напълно достатъчно, за да обърне тази операция срещу Запада.
Зеленски вчера е направил поредната простотия, казал, че сред ПЛЕНЕНИТЕ нямало членове на батальона Азов. Да, точно така е. Четете ли какво казвам, ПЛЕНЕНИ СА, не ОСВОБОДЕНИ ИЛИ СПАСЕНИ. Спасени и пленени.

Имам няколко важни акцента днес.

Към момента Западът е на последната фронтова точка по оръжие и санкции, които да праща и налага срещу Русия. От тази последна точка Западът просто няма накъде повече да върви. С други думи казано, днес 18 май 2022, Западът почти е достигнал крайната точка на възможностите си да се бори срещу Русия. Сега ще ви докажа.

По отношение на санкциите, ЕС е на стената, повече няма накъде.
САЩ и Британския свят имат още малко възможности, но бързо ще ги изчерпят.
По отношение на санкциите вече се вижда развръщането на обратния ефект. Смееха се, като говорехме, че така ще стане, ето става и май помръкнаха антируските усмивки за икономическото превъзходство на Запада над Русия, която бавно загива от глад и жажда.

По отношение на оръжието, разбира се Западът може да произведе колко си поиска оръжие всякакво. И да го продаде, предаде и дари на Украйна. Която от своя страна да го препродаде на трети страни. Които, по силата на любовта към САЩ и Англия, няма как да не го използват някога в изразяването на тази любов. Да не говорим за другата опция, която работи и в момента, руските удари върху всяка оръжейна пратка, идваща от Запад. Просто не мога да се начудя, да си изпратиш оръжието, че да ти го унищожат руснаците. Сигурно така си чистят мазето на Запад. Прилича ми като стреляне по панички. Пускаш паничката и стрелецът я уцелва и се окичва с венец от цветя, връчен му от знойна красавица. На Запада точно толкова му е акълът!
При оръжието има и други опции, до една преговорени от руснаците. Изобщо, ако някой си мисли, че ВВП не знае какво пада по земята във всеки момент, да помисли пак.

Друг проблем за Запада е НАТО.
Опитите ти да бъде съживено няма да дадат резултат, уверявам ви! НАТО е живо само в телевизорите! Приемането на нови членове е като аз да си организирам сега Евровизия и да си поканя гости да ми пеят и да им връча награди и да обявя победител. Абсолютно същото е! Мога да си поканя който си искам и да спечели който си искам. Това реално ли е? Не, абсурд.
Приемането на нови членове в Прибалтийската област е последен опит на английското разузнаване да организира втори фронт с Русия. Тук са ангажирани и поляците, на които надуха перките в някакви много смешни претенции за Велика Полша. Зад всичко случващо се в района на Прибалтика, Триморието и Скандинавия в момента седят англичаните. Щели да засилят Източния фланг чрез Швеция и Финландия. Това ще отнеме време, а те време нямат. Освен това, приемането на Швеция и Финландия е слагане на каруцата пред коня, нищо няма да стане.
Случайно да сте чули от медиите, че вчера Русия напусна организацията за сигурност на страните от Балтийския район? Не сте.
Да сте чули, че Франция и Италия са против укрепване на Източния фланг? Не, въпреки, че лично Вашингтон Поуст го пише.
Да обърнахте внимание на аргументите на Ердоган против новото членство? А на думите на Медведев, че Русия ще използва ядрено оръжие, ако се наложи?

Всичко това показва, че развитието на АНГЛО-САКСОНСКИЯ заговор не върви по план. Русия си развърза ръцете за действия в Прибалтика. Триморието ще бъде блокирано при първия залп, който издаде. За Калининград Западът и Полша просто трябва да забравят и то завинаги!!! Щели да го демилитаризират, Божкейййй, англичаните и поляците щели да го демилитаризират и депутинизират! Ще чакам с нетърпение!

Турция е случай, който за пореден път показва последствията от всички западни политики във времето.
Западът на глобалната шизофрения напълни Северна Европа с мюсюлмани до горе. Швеция до горе, Финландия по-малко. Германия е на колене пред Исляма, Англия също. И сега….
Ердоган просто каза, че той лично държи копчето на това присъствие в Европа и може да го натисне когато си пожелае! Представяте ли си мюсюлманска революция в Англия и Швеция, в Германия и Австрия? Защото аз си я представям.

Ето вижте:
Турция държи Европа чрез мюсюлманите.
Русия държи Турция.
Третото изречение го оставям на вас!

Та, какво казват, героите славоукраинци ги спасявали в Азовстал?

Анастасия Гешева