Националистът в памперси – Копейкин бързо получи помощ от началник, след като Борисов ангажира МВР и прокуратурата да разпитват журналистката Цънцарова

Националистът в памперси – Копейкин бързо получи помощ от началник, след като Борисов ангажира МВР и прокуратурата да разпитват журналистката Цънцарова за да разкрият кой и е казал, че антиваксърите депутати се били ваксинирали. Последното е типичен пример за политическа демагогия. Защо го правят – защото темата за двуличието на Костадинов е основна при ангажирането на подкрепа на хора, които са се ваксинирали или коите не са антиваксъри.

Няма начин да са ангажира прокуратура и то в предизборен период ако не е зядействат началниците – а те са и два – Борисов и Пеевски.

Моят съвет към Цънцърова – тотален игнор. Прокуратурата е тотално безсилна, не може да повдигне никакво обвинение, да не говорим за МВР. Плашат гаргите. То това е проблема и на „всемогъщия“ Гешев. Той може да тормози, но е импотентен спрямо хора, които няма от какво да се плашат.

Памперсите на Борисов няма да помогнат на Костадинов. Прекалено е едноизмерен. Да ще влезе в Парламента – но на Борисов му трябва ярко мнозинство.

Ilian Vassilev