Националните предатели нямат работа на Шипка!

Националните предатели нямат работа на Шипка! Кирил Петков е срамно да се изкачи на този връх, на който са костите и кръвта на българи и руснаци, защитавали свободата на България!

Психодесните започнаха една война срещу човечеството, която ще свърши с пълно поражение за тях. Можете да пишете всичко за нас, можете да изработвате фалшиви новини, можете да ни правите колажи, можете да се опитвате да ни уплашите или купите. Но какво ще стане, ако не успеете? Затова сте толкова уплашени. Затова сте толкова зли и агресивни!

Следете парите – стара максима! Ние Вашите ги знаем – от „Америка за България“, на която голямата част от Вас са стипендианти и грантаджии. Вие без тях нямате качества дори да се издържате сами. Знаем парите от „Зайдел“ и прочие еврогейски фондации. Знаем за спонсорирането от САЩ на различни Ваши НПО-та, които прехвърлят след това парите на партиите Ви. Знаем колко стотици хиляди давате само за предизборни кампании и реклами във фейсбук.

Но едно не можете да си купите – истината и България! И когато дойде времето за истината, спасение няма да има за предателите! Ние сме на страната на Бог! Това го забравяте! Който е тръгнал срещу Него, е претърпял поражение. Ние се борим за България, за доброто и за истината! И никой грант няма да Ви помогне в тази битка!

Елена Гунчева