НАЦИ-ПАРТИИ ИЛИ МРАВИН ЗА ДЕЦАТА НИ?

Този път ще кажа добра дума за Манолова и Дончева. Не се направиха на неразбрали и веднага попариха мераците на Хаджимравин да се жертва и да стане министър. Ако не ставаше дума за България, дори бих го ожалила – той човекът така саможертвено да се предлага, а никой да не го разбира, даже коалиционните му партньори. Но в случая той явно прекали с изявите си, несъгласувани с другите. В коалицията има и читави хора, за съжаление точно Хаджимравин набута доста нечитави, което донесе негативи на всички и е причина за ниския им резултат.

Обърнах внимание и на едно негово изречение – толкоз хубаво било, че в новото Народно събрание нямало „наци-партии“. Признавам, че стилът ми във фейсбук не е особено изящен, защото форматът на социалната мрежа го изисква. Но е учудващо юрист да си позволи като политик официално да говори по подобен нелеп начин.

Явно за мравиният нация е мръсна дума, а патриотичните партии ги приравнява към фашистки. Липсата на политическа култура и образованост у новоизлюпеният политик са очевадни. Но бих казала и нещо друго: Ние не сме наци-партии, а български партии, залагащи на българското, които, за разлика от теб, Мравин, не са ходили на Козяк да се молят и да им дават указания! Ние не промотираме детски книжки за еднополови мравки и не объркваме мозъците на децата. Ние не промотираме Истанбулската конвенция и розовите прайдове!

Разбирам, че джендърите са щастливи от отсъствието на идеологически противници в Народното събрание, за да могат колкото си искат да налагат джендърската си идеология на децата и обществото. Да ни налагат оскотелите си идеи и планове. Да започнат с правата на ЛГБТ дружинките, а не тези на пенсионерите и децата. Затова и ни наричат „наци“! Защото им пречим на дъгата!

Сега разбирате ли защо в Народното събрание трябва да има представителство на всички видове политически идеи? Защото утре ще задължат Вашето дете да носи розова тениска, да учи за Мравин и да гледа прайдове, и няма да има никой, който да го защити……

А сега помислете дали се налагат нови избори, ако искаме бъдеще?

Елена Гунчева