НА КОГО БЛАГОДАРИШ, „ДЪРЖАВНА ГЛАВО“?! НЕ ХОРАТА ТЕ ИСКАТ, А НОВА ТВ ТЕ НАТРАПВА БЕЗОБРАЗНО!

Харесахте ли си вече дата с Деси?“, пита Росен Плевнелиев водещата от Нова тв, на която така и не и запомнихме името. Ден преди това в кретенско включване по щербетното „шоу“ на Гала за пореден път бе набутана въпросната Деси, а Гала обеща и на Великден да ни я турне в телевизора, барабар с майка и и детенце.

Днес пък пак в ефира на Нова тв – лъсна и Росен Плевнелиев. И ОТВРАТИТЕЛНО залицемерничи:

Благодаря за голямото внимание на хората, но ще съм благодарен, ако ни разберете и ни оставите да сме едно от милионите семейства на тази държава. Планираме да живеем заедно, обичаме се. Не искаме да сме повече в светлината на прожекторите“.

Не сме забелязали от страна на хората да има голямо внимание както към Плевнелиев, така и към изгората му Деси, обаче тоя продължава да си въобразява, че го канят заради интереса на зрителите.

Не, хората не го искат, а Нова тв го натрапва и то по безобразен начин!

Като държавен глава аз съм публична фигура“, продължава да се изживява като „държавен глава“ в обърканото си ментално състоятие въпросният Плевнелиев. И, разбира се, като смешно врабче, правещо се на ястреб, разгроми Путин, Русия, всичко руско де що диша на земята и рече, че не можело така, ама въобще не можело така – ние трябва да зачеркнем Путин и Русия, щото сме европейци.

На това му се казва промиване на мозъци от екрана на Нова тв, която може да ни покаже в следващия репортаж и кадри из под чаршафите на „държавния глава“ с „Дескаааа“. Тогава може и някой зрител да прояви интерес към това как се справя с „мъжкото достойнство“ „държавния глава“. Под юргана.

росен плевнелиев

http://afera.bg