На кого е цар Царя, когото честваме? Спомнете си „Мултигруп“, екзекуциите в СИК, юпитата, КОЙ…Всичко това е негово дело

Царя на 80, затвориха „Невски“ и целия център на София заради него днес. Да е жив и здрав.

Преди всичко обаче не ми е ясно на какво и на кого е цар този човек. И кого точно честваме с държавно-църковни почести. Все си мислех, че България е република от 1946 г. Но това, да речем, е технически, формален казус.

По-съществено е какво се случи по време на управлението на „Царя“ в битността му на министър-председател, когато обеща да ни оправи за 800 дни.

Истината е, че Симеон е главният продуцент на повечето обществени злини, от които страдаме днес. 

Ако трябва наистина да отговорим КОЙ създаде КОЙ, то отговорът е еднозначен – Кобурга. Знаете защо и как, да не изпадаме в подробности.

Покрай „Царя“ напъпи цялата нагла вълна от иностранни многознайковци и корумпета, самонарекли се „юпита“, които за една нощ обладаха всички съществени позиции в областта на икономиката и бизнеса. Милен Велчев, Ники Василев, Кошлуков, Севлиевски, Агайн…едва ли мога да изброя всички.

В момента някои от тях пак клатят държавата в кооперация с едни „котараци“ и едни „руснаци“. Вече сложиха ръка на БТК и „Левски“, сега напъват за летище София. И няма да спрат дотук, помнете ми думата.

При „Царя“ реалният управляващ бе не друг, а престъпната корпорация „Мултигруп“. Илия Павлов бе вся и всьо, докато не му теглиха куршума като еманация на уникалния криминогенен характер на „царското време“.

В ония смутни дни полицията се превърна в статистик, който броеше труповете по улиците, София заприлича на Чикаго от 30-те, именно тогава се разгоряха яхтеният скандал и кървавата битка между различните лобита в СИК. Взривиха Стоил Славов в асансьор, разстреляха Димата Руснака насред „Витошка“, екзекутираха цялата банда на Бай Миле в ресторанта на хотел „Славия“, гръмнаха Доктора…

Това е само малка част от „историческия“ принос на „Царя“ за демокрацията ни. Дойде, разкости бизнеса, върна си земите плюс горите и си би камшика.

Е, остави ни все пак и едно наследство – бодигарда си.

Автор: Недялко Недялков

Резултат с изображение за царя рожден ден

http://pik.bg