На корумпираните и крадливите като Каракачанов ще им дойде времето като заработи европрокуратурата!

Огромната корупция сред управляващите и крадливите ни политици продължават да си живеят безнаказано и на свобода. Но идва и тяхното време, прогнозира в коментар евродепутатът Николай Бареков. Ето кого посочва той за „лечител“ на „болежките“ на такива като агент Шиши, когото не притесняват нито разкритията на чужди издания как прибира тлъсти пачки от българско гражданство, нито на българските медии:

*Публикуваме без редакторска намеса.

„Знаете ли кога ще дойде времето на политиците като мен, смазани от статуквото? Когато догодина изберем първия европейски главен прокурор и заработи европейската прокуратура. Тази институция ще бъде наднационална и ще разследва зулумите, кражбите и корупцията на всички властници и бюрократи и то не само с европейските средства. Европрокуратурата ще бъде над българските прокурори и няма да има техните задкулисни зависимости. Примерно тя би разследвала и обвинила вицето Каракачанов за търговията под масата с български паспорти за джихадисти, защото тя застрашава сигурността на ЕС. Няма да си натиска парцалите като нашите цаци. Когато тази прокуратура дойде, българските политици няма да могат да крадат безнаказано и ще им стане безинтересно да работят само за гражданите….. и тогава ще дойде времето на тези, които имат идеи в главата си и стимул да работят за обществото без да крадат.“

БАРЕКОВ ЕКСКЛУЗИВНО: На корумпираните и крадливите като Каракачанов ще им дойде времето като заработи европрокуратурата!

bnews.bg