НА ПЛЮВНАЛИЕВ ЩЕ МУ Я СЛОЖАТ

Резките промени в температурата се усещат не само навън, но и по появата на Оско Плювналиев на малкия екран. Видимо изнервен всеки път, когато Президентът Радев направи изявление, Оско Плювналиев изпада в словесно разстройство, което обвива в „аромат“ цялата общественост.

Оско, разбирам, бил фен на ваксината, нищо, че не знае какво има вътре. Но пък аз го разбирам – колко по-зле всъщност може да стане положението при него!?! Но щели да му я сложат, когато му дойдел реда, той не искал да прережда стадото. Ама какви са ни скромни политиците, направо не мога да повярвам – за разпределение на европейски средства – първи, за ваксините – най-изотзаде /по ПКП/, щели да си изчакат скромно реда.

Ковидясването според Оско, било в резултат на лоша здравна култура. Демек, вместо матриЯла да кльопа черен хайвер и черен хляб, да си почива пълноценно на Малдивите, маа кисело зеле и сланина. И даже филии с мас! Ма резил ви казвам! Не може така! Прав е Оско, лоша здравна култура. Даже имаме наглостта да мрем по стълбите на болниците им – ми много нехигиенично.

Освен всичко друго, разбирам, че Оско, меко казано /той твърдо надали и може да каже нещо/, не одобрявал решението на Президента Радев за избори през март. Категорично заявявам, че веднага си слагам черна кадифена панделка по случая, че Оско нещо не одобрявал. Народът не е той. На нас ни е писнало от мутрите и подлогите им като него!

И отново надавам вопъл и призив към психиатрите – ама не ги изтървавайте тези пациенти, де, другите ви колеги си обгрижват пациентите, вашите търчат като изтървани по медиите!

Елена Гунчева