НА ТЕЗИ, КОИТО МРАЗЯТ БЛИЗКОТО МИНАЛО!

Хубаво, ровете се, вадете чернилката, само че не оставайте само в Столипиново. Там е страшно, да. Там е част от Пловдив. Но не е целият Пловдив.

А вие сте като прасета и предпочитате локвите с кал. Защо не попитате този мъдър, почти световен политик Борисов – какво стана с онази пропагандна инициатива преди десет години да се снимат палатите на богаташите? Защо не се появиха снимки? Защото щеше да се види, че двете къщи на Живков са колиби в сравнение с дворците на новобогаташите. Сега един тъп кмет за един мандат вдига къщи с басейни. А някога изядоха Живков за две къщи, които е построил за децата си и то за 35 години първи във властта.

Светла му памет на Костадин Чакъров, съветник на Тато, пловдивчанин, та при една от сбирките ни разказва един умопомрачителен случай. На сутрешното кафе с помощниците Живков е бесен и пита: абе, Коста, ти имаш ли пет хиляди долара? Нямам, другарю Живков! И аз ги нямам, а откъде ги има посланикът ни в една от скандинавските страни, та ми изпраща подарък скъпа ловна пушка? Ще ми станат само посланици!!! И наистина след – два-три месеца посланикът бил отзован. За някакви си нищо и никакви пет хиляди долара!

Б.Б., колко ти е тайната сметка? Стана ли вече пет хиляди долара?

Стефан Северин

loading...