На финала на 47-то НС се заклеха двама нови депутати

Наложи им се да почакат около час в кулоарите на парламента

На финала на 47-то Народно събрание положиха клетва двама нови депутати. Те ще седнат на местата на напусналата редиците на ИТН Виктория Василева и назначеният за шеф на въздушните линейки Георги Гвоздейков от редиците на ПП.

На мястото на Георги Гвозвейков от „Продължаваме промяната“ сяда Жеко Дандаринов. Анита Коцелова пък ще заеме мястото на Виктория Василева от „Има такъв народ“.

Повече от час се наложи да изчакат двамата нови народни представители в кулоарите на Народното събрание, докато народните представители се разберат по дневния ред.
Дори се стигна до там председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов да напомни, че двама депутати чакат отвън, за да положат клетва, за да бъдат поканени от председателстващия заседанието Мирослав Иванов.

Припомняме, че Коцелова е бивш народен избраник и зам.-областен управител на Благоевград.
Интересното в случая обаче е, че младата дама не е позната като зам.-областен управител на Благоевград, а като съпругата на бизнесмена, смятан за мутра в околията, който е и общински съветник – Ангел Танев.

При се, че Коцелова вече е била депутат в 46-то НС, никой не е чул нито веднъж гласа й от трибуната. Единствената дейност, с която се отчела като зам.-областен управител пък била поставянето на цветя по паметници в областта.
Източник: trud.bg