НА „ШИПКА“ ПРЕЗИДЕНТЪТ ЩЕ ОБЕРЕ ОВАЦИИТЕ НА НАРОДА, А БОРИСОВ И КОМПАНИЯ – НАРОДНИЯТ ГНЯВ!

Властта е в паника. Борисов не смее да се покаже пред собствения си народ на националния празник, защото не иска да се сблъска с народния гняв. Отмениха тържествата на връх „Шипка“ на Трети март, защото ще се повтори протестът от предишни години.

Помните ли какво се случи на свещения връх на Трети март 2016-а? При поднасянето на венци хиляди българи освиркаха президента Плевнелиев, министър-председателя Борисов, министри и парламентарните групи на управляващата коалиция. Овации получиха само Посолството на Русия и руският вицеконсул в Русе, а народът скандираше „Русия, Русия…“
Препоръката за отмяна на тържествата на връх „Шипка“ е на Националния оперативен щаб, но крайното решение се взема от областната управа на Стара Загора, която по ирония на съдбата е оглавявана от представител на НФСБ…
Не звучи патриотично за кадрите на Симеонов, ала НФСБ и партньорите му отдавна се отрекоха от патриотизма, за да влязат във властта. И с право – с гол патриотизъм нито ще станеш военен министър, нито ще си парламентарен бос, нито ще разпределяш порциите на властта.
Какъв национален срам: На 2 март български премиер отива в Анкара като просител, а на Трети март отменя честване на върха, където руснаци и българи защитиха свободата ни!
Утре на връх „Шипка“ президентът ще обере овациите на народа, а Борисов и компания – народният гняв!

Велизар Енчев

loading...