На 9-ти май агресията на украински „бежанци“ и псевдодемократи-миротворци взеха нови измерения!

На 9-ти май агресията на украински „бежанци“ и псевдодемократи-миротворци взеха нови измерения!

Оказа се, че така наречените украински „бежанци“, на които осигуряваме прехрана от нашия залък, на които осигуряваме подслон, на които осигуряваме безплатно здравно осигуряване за сметка на нашите болни деца, вече провеждат протести в родината ни и диктуват външната ни политика!

Организирането на тези протести срещу руското посолство със сигурност са добре подплатени и подобаващо осигурени! Да сте видели така наречените демократи и миротворци да организират протести срещу американското посолство срещу инвазията в Сирия?

Да сте видели държавата да настанява сирийски и авганистански бежанци в хотели? Всичко това трябва да ни покаже, че ни превръщат в плацдарм!

Виждате каква агресия проявяват украинските бежанци срещу мирни руски граждани и в други страни се замислете какво е било отношението им през последните осем години в Донбас? Там нацистите не заливаха мирните хора с боя, там нацистите измъчваха и убиваха мирните руснаци и техните деца!

Кафявата чума вече се е разположила и в България! Скоро и ние ще усетим фашисткия режим на бандеровците и азовците върху гърба си! Дали пък точно за това не са се договаряли Петков и Зеленски?

Димитър Байрактаров