Невероятен скандал ВИСШ ЧИНОВНИК ОТ САЩ ПРИКРИВАЛ ИСТИНАТА ЗА ПРОИЗХОДА НА КОВИДА

Невероятен скандал
ВИСШ ЧИНОВНИК ОТ САЩ ПРИКРИВАЛ
ИСТИНАТА ЗА ПРОИЗХОДА НА КОВИДА

Предаването на Такър Карлсън от „Фокс нюз“ изнесе документи, че д-р Антони Фаучи – медицинския съветник на Белия дом и шеф на Националния институт по алергии и зарани болести е заличавал заедно със СЗО всички следи към произхода на Короначумата от лабораторията в Ухан, от която тръгна пандемията, понеже въпреки правителствената забрана, наложена още при президента Обама, е осигурил държавно финансиране от САЩ за нея.
.
Линкът на предаването в You Tube e изчистен поради „нарушение на правилата на общността“. (поне у нас е така) Това е най-отвратителна ала комунистическа цензура, приложена със същата ала комунистическа тъпота в опит да се скрие истината. Невъзможна задача!
.
Ето го линкът към предаването на ФОКС НЮЗ с актуализираната версия на Такър Карлсън.
https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-anthony-fauci-let-the-coronavirus-pandemic-happen-why-isnt-there-a-criminal-investigation
Давам и линк към предаването с български превод
https://www.vbox7.com/play:b32231cfa6

–––––––––––-
****** Още в самото начало на мин. г. – през януари 2020 посочих като източник Центъра в Ухан като световен биологичен Чернобил. Написах, че Господ трябва да ни е помощ, понеже става дума за изкуствено създаден вирус, който ще предизвика световна пандемия и ще остави много милиони мъртви и още повече на брой инвалиди.

И в следващите дни и месеци пусках редица постове за произхода на вируса.
Същевременно извън България влязох в конфликт със свръхавторитетното медицинско списание „Ланцет“, публикувало „Открито писмо“ на световно известни вирусолози и медици с тезата, че произходът е естествен и не е толкова страшно. („Откритото писмо“ след този скандал тихомълком беше прибрано).
.
Нови скандални факти за отговорността на Китай и биологичната Трета световна войъна изнесох в този пост
28 март 2020 г.
КИТАЙСКАТА КОРОНАЧУМА И ОТГОВОРНОСТТА ЗА НЕЯ

.
В последващ пост изнесох фактите за западното финансиране
2 април 2020 г. и историята на болестта
Короначумата:
ОСНОВАТА ЗА ПЪРВИЧНИЯ ЩАМ – СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2015 Г.
.**** Първо САЩ, а после и другите западни държави налагат забрана за каквито и по-нататъшни изследвания и експерименти с този вид химерни (изкуствени) вируси заради опасност от пандемия при неволно изпускане или изтичане на информация за биологично оръжие **** А какво се е вършило в Китай зад кулисите през тези изминали пет години надали ще узнаем ****

Посочих и др. лица от световния елит – вкл. свръхмилиардери и основни спонсори на експрезидента Тръмп, които спонсорират световната кампания за неглижирането на пандемията, защитните мерки и усилията за овладяването й.
КОНСПИРАЦИИ ЗА ОБЩЕСТВЕНА КОНСУМАЦИЯ
– СЪЗДАДЕНИ ДА КРИЯТ ИСТИНСКА КОНСПИРАЦИЯ
**** Защо покриха една Декларация?…

.
====================================
Очаквам рано или късно Фокс нюз и др. световни телевизии да разчепкат и тези факти от постовете, които са по-скандални и сензационни и от извършеното от д-р Фаучи.
Няма начин да се скрие истината за Центъра в Ухан и онова, което вършеше китайското ръководство и частни лица, колкото и да се опитват свръхвлиятелни среди по света.
Те са кръгли, пълни идиоти на квадрат. Защото при пълен, тотален и безпределен контрол на комунизма върху информацията и жестоки санкции за разпространяване на „неодобрена“ информация, вкл. и затвор и концентрационни лагери, той не успя да спре истините.

А сега сме 21 век и източниците са несравнимо повече и далеч по-неподлежащи на контрол – дори от ЮТуб, Фейсбук или който и да е друг, въобразил се за цензор.

Григор Лилов