НЕДЕЛНИ ПИТАНКИ

Може ли да се намери някаква възможност , щото служебното правителство да се яви на изборите?

Тази гранична схема за открадване на милиони и присъединяването им към чекмеджето, дето онзи мачо от НАП вчера я откри, не беше ли съществувала безметежно през изминалите 10 години?

Нова опорка, че Радев е пронатовски офицер, а американците са гадна работа, ли е на мода от тази сутрин?

Ако проследим пътя на парите, ще стигнем ли до това, от какво се прехранват стойчовци, харлановци, псевдопрофесорки и принадлежящите им харизанов и велева?

Идиот ли е гешев и със себеподобни ли е напълни гешевтурата? Щото това дето отново са „арестували“ сувенирни монети, прилича на баш идиотизъм. Но пък научаваме, че в началото на 21 век /по чия ли поръчка/ е изработена сувенирна монета с лика на ….един политически лидер, дето е бил системно и непрекъснато корумпиран.

И накрая, ако тази американска посланичка, незабавно не даде доказателства за това, че американски фирми са се оплаквали от корупция в България през последните 10 години, ако веднага не го докаже, то младежите от герб незабавно ще й поискат оставката.

Не, че разкритията на американците по някакъв начин влияят на баби герб! Не, ние сме като една зад бб и неговият тома-дани-томето-деси и подобните им мислители! Да живей!

Диана Дамянова