Недялко Недялков: Когато заплачете и за Сашо Диков, тогава ще ви повярвам

Общественият вой срещу Антон Тодоров е демагогия.

Особено смешно е да протестират хора като прословутата Мадам В., днес първа опозиционерка, а някога – точиларка на баници за Бойко Борисов.

Мадам В. или бившата прислужница на Тошо Тошев в „Труд“ – Джамджиева от „Клуб Зет“, да говорят за свобода на словото? Не, мерси.

Най-смешното е, че същият този Антон Тодоров миналата седмица се закани далеч по-агресивно на Сашо Диков и Кулезич в ефира на БИТ, че ще ги смачка.

Тогава що нямаше рев? Щото Диков не е в Нова или БТВ. Щото в тази държава „репресирани“ са само „великите“ журналисти от Нова и БТВ. Само заради тях цели парламентарни групи могат да се отричат от своите. Другите да мрем.

И друго. Няма как Антон Тодоров да е ограничил свободата на словото на Виктор Николаев, защото Виктор Николаев не е изразявал никакво свободно слово. Николаев и останалите от Нова и БТВ са буфосинхронисти, възпроизвеждат думите на гласа, който им диктува в слушалката.

Време е българската публичност да се отърси от мантрата: важно е само онова, което се случва в сутрешните блокове. Време е политическата класа да се отърси от комплексите си спрямо такива като Николаев, Цолова,  Генка Шикерова, Бенатова…Това са псевдо-журналисти, които тънат в жестоки зависимости и шуробаджанащина. Те изкористяват идеята за свободно слово, не са нейни флагмани.

Простете, но в Нова и БТВ журналистиката отдавна е мираж, както сексът в Биг брадър

Когато заплачете и за Сашо Диков, тогава ще ви повярвам. В Нова и БТВ няма свободно слово, че да страдаме за Виктор и сие

http://pik.bg

loading...