”Непослушните” внасят кандидатурата на Д. Иванчева в ЦИК

В 11 часа на 23 април ИК ”Непослушните” ще внесе в ЦИК (пл. ”Княз Александър I” №1) списък с имената на хилядите подкрепящи кандидатурата на Десислава Иванчева за независим кандидат за Европейския парламент. Каним всички чувстващи се за непослушни граждани, да присъстват на събитието.

Ето какво пишат още от ИК „Непослушните“:

„Кандидатурата на Десислава Иванчева за изборите за Европарламента ще бъде мощен знак към Европа за пробитата правосъдна система в България. Брутално нарушени бяха човешките права на единствения граждански непартиен кмет на столичен район, избран от близо 29 000 гласоподаватели.

Искрено се надяваме, че ГД „ГРАО“ в МРРБ, извършваща проверка на подписката на независимите кандидати, ще бъдат обективни и няма да изхвърлят в коша волята на хиляди българи, както се случи с референдума срещу презастрояването на „Младост“.

Подписката протече при изключително висок интерес. ИК „Непослушните“ се извиняваме на стотиците хора от страната и чужбина, които не можаха да се включат, поради техническите и времеви ограничения. Те могат да са спокойни, че подписката е предостатъчна, за да бъде допусната Десислава Иванчева до изборите. Важното ще бъде именно тогава – на 26 май България да отиде до урните и да даде своя глас.“

.

frognews.bg