Нещата около участието на НАТО в Украйна и цялото западно влияние там придобиват зловещи контури

Списъци правят само авторитарни и тоталитарни режими! Много се радвам на списъците, които вчера бяха оповестени от хората на американската Дълбока Държава у нас „Да, България“, които в момента спокойно могат да се преименуват на „Да, Украйна“. Списъци с врагове и инакомислещи правят само диктатурите! Запомнете го!

И специално внимание за основната опорка на хунвейбините в момента – врагът се крие зад явлението ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА . Ах, как мразят диктаторските режими други гледни точки! Няма изключение в историята.

Аз много се радвам на всичко случващо се в правителството на Мики Маус! Ако не ги бяха избрали инсталирано да управляват, никога нямаше да повярват на хората като мен, които от първото интервю на Киро Бавноразвиващия видяхме за какво падение и недоразумение става дума. Ето, сега могат всички да се убедят, че не съм сбъркала в преценката си за пореден и пореден път. Падение, глупост, кухота, но и абсолютна вярност на глобалистките античовешки програми и техните създатели. Визитката на глобалистките тролове е една и съща в цял свят!

И още нещо.
Ето отговорността, която носят от първия момент всички общественици, които подкрепиха това недоразумение и се включиха в неговото налагане, доказвайки за пореден път, че елитът на българското общество, избит като масло в постсоц времето, е напълно глух, сляп и глупав по отношение на важните обществени процеси. Този елит винаги застава на погрешната за България страна, без изключение!
На мен лично особено противни са ми оперните певици в него, които запретнаха поли да управляват България.

Обратното, хората от списъка, се очертават като ядрото на една друга обществена група, която все повече се консолидира около засега плахи, но по същество антиглобалистки и антиамерикански сили в българското общество и аз много се радвам и на това. Време беше да се избие и контрапунктът на диктатурата на демокрацията. То е рано да се говори още за някаква структура, но списъкът фактически изиграва роля на структуриране на определени сили.

Прави впечатление, че в тях има политически противници от близкото минало, което доказва моята основна теза в работата ми като наблюдаващ човек – вече не са важни лявото или дясното политическо пристрастие, важно е глобалисткото или антиглобалисткото отношение. Защото тези двете определят полюсите в момента – свобода или смърт, светло или тъмно. Така че, хубав е този списък, и аз благодаря на „Да,Украйна“, че го направиха!

Нещата около участието на НАТО в Украйна и цялото западно влияние там придобиват зловещи контури. Проникващите до нас информации за подземен седеметажен град в Мариопул, създаден и контролиран от НАТО, който е приютил военни и био лаборатории, включително експерименти с хора, направо спира дъха. Аз лично знаех, че ни очакват страшни неща като се разбере какво точно става в Украйна, но това надминава и най-тежките ми очаквания. Изтича информация, че там има агенти и военни от страните от НАТО, според мен включително българи.

Руснаците говорят за между 3 и 4 хиляди души, които се намират в подземния град, блокиран от руснаците. Вече разбрахме, че всички посещения на държавни глави и високопоставени служители на ДД в Киев в последните две седмици, са свързани с този подземен град-база на Запада. Истерично търсят начин да потулят нещата, са не попаднат в руски ръце. Макар че според мен руснаците знаят отлично всичко, но им трябват доказателства за пред света.

Моите мисли са следните, с уговорката, че информацията е оскъдна и това е нормално и че тези неща са толкова висока степен на секретност, че може да минат десетилетия, преди да се разбере истината. Но дори само това класифициране е достатъчно, за са си направим извода, че става дума за глобална безпрецедентна заплаха за живота, здравето и националната сигурност на Русия, славянските държави, включително България и голяма част от света. Подготвяна от глобалисткия Запад. Ужасно вярно е това – Западът е обкръжен в Азовстал в град Мариопул, Украйна и ако излезе какво е правил там, ще говорим за най-мащабното конспиративно разкриване на последните столетия.

Путин знае отлично какво става. Работата е там, че не е много лесно да се действа. Какво ще решат руснаците, е много трудно да се предвиди, ще видим съвсем скоро. Доколкото разбирам той не е съгласен да се потули работата. Той знае, че държи златен коз срещу демонския глобализъм и само от него лично зависи как ще го използва и дали сега или друг път.

Едно мога да кажа със сигурност.
Има военен вариант за изваждане на намиращите се под земята хора чрез химическо обгазяване. , че този вариант е на дневен ред, защото днес главният враг на Русия, Англия, излиза с предупреждение, че са възможни химически атаки на Русия в Украйна. Значи, знаят, че е възможен такъв ход. Глобалистите за пореден път ще се опитат да извъртят истината. Научих, че в Сирия са били разкрити подобни военни обекти, но не са били оповестени публично. Смятам, че този път няма да им се размине, но и си оставям едно на ум, защото разбирам колко е сложно истината да бъде казана открито. Това е едно от най-трудните неща на Земята. Светът живее в такива дълбоки лъжи, че приемането на истината може да бъде смъртоносно опасно, като лъжица питателна храна за тежко болен човек, може да го убие.

Каквото и да стане, сигурни са две неща за близките дни:

1. Ще се усили информационната истерия, ще се наложи още по-тежка цензура и това се командва от централата на ДД за целия подчинен контингент, България е сред най-добрите примери, възможно е да спрат Петър Волгин от ефир за назидание.

2. Ще има решаващо горещо сражение в Донбас. От което ще зависи всичко.

И още един щрих за списъците. Защото, които ги правят, обикновено не познават историята и си мислят, че светът започва от тях.
Всяка власт, която е управлявала чрез списъци, много бързо се е проваляла с гръм и трясък и хората от списъците са били тези, които са я проваляли. В момента не се сещам за изключение от този закон. Може бе и да има, но не се сещам. Така че….

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ