Не ви ли омръзна някой все да ви подканя, и натиска, за да се вдигнете, да покажете характер

Не ви ли омръзна някой все да ви подканя, и натиска, за да се вдигнете, да покажете характер и да се преборите за вашият по-стойностен и добър живот! Колко дълго си мислите, че ще живеете бе глупави люде?

Всички говорите за достойнство и чест, а сте се оставили смачкани и изцедени, излъгани и ограбени от шепа разбойници, които издевателстват и се гаврят с бъдещето на децата ви, със здравето на роднините ви и с миналото на пенсионерите!

Не ви ли омръзна да ви стискат за топките и да ви сочат с пръст на къде да гледате, кое е правилно и кое не ? Нямате ли малко мъжество да тропнете с крак и да си кажете, че това вече не може да продължава така!

Трябва да се спре грабежа и износа на злато, изкуствено завишените цени на тока, избиването на животни, източването на язовирите, скъпите винетки за разбири пътища, мръсния въздух, вноса на боклук, който направи от държавата ни бунище от зарази, циганизацията в която живеем, подмяната на ценности и опростачването на нацията! Не ви ли правят впечатление тези неща? Не ви ли завира кръвта, че всичко това се случва сега и пред очите ви, докато вие бездействате и играете хора по площадите ? Умрял да беше щеше да стане ….

Ива Иватта

loading...