Не влизайте в конфликти един срещу друг. Това е целта на мафиотската хунта

Не влизайте в конфликти един срещу друг. Това е целта на мафиотската хунта – разделяй и владей. Тези четири процента разлика на изборите в София, на практика са едно нищо, ако отчетете всички други фактори. За мен, както вече казах, звярът е смъртосно ранен.

Вероятността, регионалните кметове на консервативното дясно да осъзнаят, че техните имена и същност са въздух под налягане – не по-различно от учителка в средно училище по руски език, е малка. Трудно ще разберат, познавам ги, че избора да бъдат управници е плод на процеси извън въображението им.
Суетни са.
……………………………
Истинският проблем е, че към присъствието на една мутра престъпник в политиката, има търпимост от всички – политици и граждани. Удобен е – успява да формулира сложни, престъпни, но прагматични икономически интереси!
…………………………
Такова е било поведението ни винаги – Византийска империя, Османска империя, Съветската и днес в Европейската. Тарикати.
Последствията – буйни реки от кръв!

И именно заради тази грижливо култивирана безпринципност, алчност, безверие и тарикатщина ние не можахме да създадем реална Българска държава, управлявана от българи.Никога не сме имали такава! Никога.

И точно затова ще живеем като прокудени и ограбени скитници, каквито чувства възпитаваме в собствените си души.

Звярът е ранен, но той не би ни се случил, ако не бяхме вечно болни…

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

loading...