НЕ Е ИШИАС, НОВИЧОК Е!

Наистина сме подложени на хибридни и други атаки. Путин търчи из цяла Европа и трови наред. Ей сега и Боби Михайлов се усъмни. Всички видяха как му прилоша. Няма как да е друго освен Новичок. Промъкнали са се и са му го сложили във водата. Той само вода пие. Затуй.

А най-страшното е, че са посегнали и на Юнкер. Онзи, с ишиаса. Дето си го лекува ежедневно. Ама той не залита от лекарството. Неееее! Натровили са го с Новичок. Виждате ли докъде стига дългата ръка на Кремъл! Да направи за резил Председателя на Европейската Комисия. Срамота! А ние да не забележим, че е натровен и несправедливо да го обвиняваме!

Но много се чудя – дали пък не е с някакво продължително действия и жертвите да се гътнат след години!?! Толкова отравяния и нито един труп! Честно, разочарована съм. Няма тръпка така. Според мен краварите, ако искат да хване дикиш, поне един труп трябва да осигурят. За предпочитане някой по-известен, защото Скрипал и Мрипал нито някой ги знае, нито пък се интересува, без значение по колко пъти на ден ги споменават медиите!

Ето например Юнкер. Направо в сърцето на Европа. Такова нещо веднага ще предизвика двойно увеличение на бюджета на НАТО и консолидиране на силите.

Или пък Боку – с един куршум – много зайци. Лидерът на Западните Балкани, които и да са те, проспериращият пръв държавен и партиен ръководител на бедна, но демократична държава, любимец на Меркел, целувал се с Макрон, от три папи гален по главата. Светът ще съжалява, българите ще си отдъхнем и ще благославяме всички, а всички ще обвиняват Путин! Гениално, нали?

Айде, чакаме вече труповете, че то за резил станаха – само натровени, никакви умрели! Не става черен ПР по този начин. Дела трябват, дела! Не само думи!

Елена Гунчева

loading...