НЕ Е МНОГО КРАТКО , НО Е ВАЖНО!!!

Наистина е добре в това особено време всеки да намери начин да помогне, с каквото може.
От името на моите колеги-артисти – всички, които до преди 2 седмици ви радвахме на живо по сцените на България и света – имаме една молба към Вас:
Не бързайте да си взимате парите за билети за нашите спектакли – вярвайте ни, ние ще ги изиграем при първа възможност. Тогава още повече ще сме зажаднели да се видим НА ЖИВО. Прекрасна е инициативата с онлайн спектаклите, но и те ще се изчерпят в един момент, а и сами разбирате, че ОНАЗИ магия на живото общуване се губи. И сега, когато всички сме затворени в домовете си и ни липсва живия контакт дори с най-близките ни, го разбираме още по-осезаемо.
Приемете, че както сте направили резервация за семейната си почивка, така сте направили и резервация за онази незаменима взаимна среща.
Нашето семейство, например, реши да не изнервяме допълнително туристическата ни агенция с поредните искове за връщане на вноски по резервации за лятното море. Наясно сме, че до края на 2021 г. може и да си използваме част от парите, а може и напълно да ги загубим заради фалита на агенцията. Но тъкмо последния сценарий се надяваме да предотвратим с нашата незначителна инвестиция в малкия и средния бизнес.
Та ще допълня една моя приятелка, която казва, че освен дарители на лекарства, медицинска техника и консумативи може да бъдете и крепители на мечти, спасители на любими ресторантчета, книжарници, квартални пекарни, арт клубове, меценати на културни събития. Ако не си поискате парите обратно за закупения билет или предплатената резервация, ще подарите глътка въздух на предприемчиви, интелигентни, трудолюбиви и креативни хора. Същите тези, на които после ще разчитаме да възстановяват живота ни такъв, какъвто го обичаме.

Мариан Бачев