НЕ ОСТАВКА, А СЪД И ЗАТВОР

Националните предателства на управляващите сега и преди, не заслужават да им се поиска оставката, а да бъдат съдени и наказани за най-тежкото престъпление – предателство към Родината. Като се започне от мургавкият приватизатор, от Фил, който съсипа селското ни стопанство, Мадам Йес, която ни загроби с условията, които прие по Договора за присъединяване към ЕС, естествено, Главната Мутра и се стигне до настоящото правителство, което вече смело мога да твърдя, че е най-вредното и опасното от всички досега.

Кирил Петков, известен сред електората като „Простото“, ни вкара във военен конфликт, като взехме страната на Зеленски и Байдън, който има лични бизнес интереси в Украйна. Петков е виновен за спирането на газа, а скоро за спирането и на други основни ресурси. Правителството ни вкара успешно в поредната национална катастрофа, като промяната ускорено ни влачи към дъното.

За съжаление личните ми впечатления от министрите на Петков са почти като първите ми впечатления от учебника на Чезаре Ломброзо. Некомпетентност, отклонения, и най-вече – засилена крадливост и корупция. То все е бивало крадене и некадърност, ама чак такова не е било! Да вземем примерно Министър Еконт. Назначен в ПРЯК конфликт на интереси, човечецът се посвети да унищожи конкуренцията на частния си бизнес в лицето на „Български пощи“. И май ще успее, ако не го спрем. Транспортът в България е на колене поради тоталната некадърност. Здравеопазването е на ниво братска Руанда. Българите изнемогват и не могат да си платят сметките.

И на фона на всичкото това, даваме милиони за клетите любимци на американското посолство – от настаняване безплатно в спа-хотели, до предоставяне на оръжие. Приоритети, както се казва. За съжаление не приоритетите на българския народ, а приоритетите на американското посолство, се изпълняват от това продажно посолническо правителство.

Затова и трябва да има политици в затвора. От управляващите, които ни докараха дотук. За да може следващите да не гонят хората през вратата, да не бият младежи зад стълбовете на Министерски съвет, да не продават България и да не предават интересите й. Иначе само с оставки няма да стане!

Елена Гунчева