Не са важни психоглупостите, с които ни залива Главатаря на ГЕРБопитеците всеки ден и по няколко пъти на ден

Не са важни психоглупостите, с които ни залива Главатаря на ГЕРБопитеците всеки ден и по няколко пъти на ден. Обръгнахме на тия глупости и абсурдните метафори, безумни аналогии и психиатрични алегории.

Много по-страшно е, че тоя омайва млади и уж грамотни хора, съставляващи младежкото крило на шайката, които обожават и обожествяват Главатаря. По-страшни са коментарите на неговите съпартийци, последователи и други видове запалянковци на ордата, които едва ли не изпадат в екстаз, оргазъм и други възпаления и го окуражават в простотията му.

Тези, все пак хора, са морално и нравствено деградирали до такава степен, че се държат като идолопоклоници, като диваци, на които белите завоеватели раздават огледалца и мъниста, а сетне ги оковават във вериги и ги превръщат в роби.

Главатаря неизбежно върви към окончателното си изчегъртване, но ония, които продължават да го следват по пътя му към личната му бездна, никога няма да бъдат заличени от списъка на обществото и нормалните хора. Те ще си останат там, където са и днес, докато се появи следващия Главатар – божеството фюрер, идолът, иконата, тотемът, кумирът, символът на собственото им спасение.

Главатаря е биологично оръжие за масово поразяване. А пораженията на това оръжие не подлежат на изчисляване и оценяване.

Любо Кольовски