Не се поддавайте на манипулации. Гешев е криминален престъпник

ПОМНЯ как Борисов хвърляше на боклука министри, депутати и дори Цветанов, когато се почувства заплашен, за да спаси собствената си кожа. И това не беше „борба с корупцията“, а срахливи спасителни мафиотски маневри за оцеляване и продължаване на грабежа.

С повдигнатите обвнения на Портних Гешев прави същото. Предупредих за това още през февруари. БОЕЦ се борим срещу наглите вече девет години и знаем как действа мафията. Ще последват и още арести и обвинения на гербаджийски кметове, общински съветници и тн. Гешев се прави на „борец срещу корупцията“. Както Борисов се правеше на евроатлантик и политик, а всъщност си беше путински слуга и селска мутра.

Гешев години беше сляп и не виждаше нито един сигнал срещу същите кметове и прокуратурата смачкваше всички данни за престъпленията на Буда и бандата му. Сега „проглежда“, за да спаси кожата си. Той и пачките не видя, и кюлчетата, и Къщата в Барселона не видя, и Пеевски в КТБ не видя…

Разбира се, Гешев няма никакво намерение да доведе тези обвинения до съда. Виждали сме го десетки пъти. Ще имитират разследване, ще пускат пушилки и след година, две всичко ще приключи с прекратяване тихичко и срамно.

Не се поддавайте на манипулации. Гешев е криминален престъпник. Този, както и Борисов, и Пеевски е способен на всякакви мерзости, за да спаси кожата си. Има и още нещо. Гешев беше назначен от Буда и Шиши и има конкретни задачи за изпълнение. Те държат компромати за него, с които го контолират изцяло. Гешев е марионетка. Страхлив и зависим човек, сам видях страха в очите му.

Не трябва да забравяме и Цацаров и останалите марионетки и мутри от шпицкомандата в прокуратурата. Този тумор трябва да бъде отстранен и съдебната система отпушена. И никакви гърчове, имитации, обещания, молби, рев и клетви няма да отменят отстраняването на тумора.

БОЕЦ и гражданите няма да забравим и няма да отстъпим. Освен за справедливост, това е и битка за живот, за свобода, за нормалност, за светлина.

Битката продължава.

Георги Георгиев
#БОЕЦ