Не се хабете с Борисов и не падайте на неговото ниво – обиди, назидания и какъв език – ”тулупи”, ”мисирки”, сал той юнак на коня

Не се хабете с Борисов и не падайте на неговото ниво – обиди, назидания и какъв език – ”тулупи”, ”мисирки”, сал той юнак на коня. Този жанр го няма в журналистиката, това не е нито пресконференция, нито брифинг, това е публично изпускане на пара, защото не може да живее в режим на усещане че е сгрешил.

Вчера направиха грешка, от комуникационна гледна точка, защото и на децата е ясно, че интерпретациите ще бъдат такива, каквито са. Но това не е проблем на публиката, а на комуникаторите.

Но тъй като той по принцип не може да греши, за това сега са му виновни журналистите и населението, което определя е необходимостта от това публично изпускане на пара и сръдня.

Сега се сетиха, че насаждат страх?!

Факт е, че докато кризата е в медицинската част, някак щабът се справя.

Проблемът е след като изчезна щаба и пресконференциите, защото данните за заразата си вървят, но хората постепенно преместват интереса си към доходи, работа, икономика, права и т.н.

Щабът не е правно регламентирана форма. Имало намерение. И аз имам намерение, но в държавата има закони, правила, норми.

Facebook, Илиан Василев

loading...