НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ТАЗИ ТЪПА ВЪДИЦА! Да не си помислите, че ДПС наистина е против ГЕРБ?

НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ТАЗИ ТЪПА ВЪДИЦА! Да не си помислите, че ДПС наистина е против ГЕРБ? И че ненавижда това бездарно управление и иска неговата смяна? Няма такова нещо. ДПС тайно управлява с ГЕРБ и това вече не е толкова тайно, а се забелязва с просто око. Но сега са се разбрали с Борисов – ние ще се опънем против, явно че няма да има бройка в парламента, дето ще ви свали, но пък нашият електорат ще са ококори. Плитки номера.

Марешки е хванат за гушата и го държат с онези блокирани дела – ха, откаже, ха го запират и се почва месеци наред търкане на следствения арест. Страхът е велико нещо. Други, които си играят за пред хората на опозиция това е шайката на Волен Сидеров. Понеже няма как да кажат открито ,че ще са с ГЕРБ, измислиха пет въпроса. Вече ги коментирахме. И забележете – тези въпроси не са поставени на разговор с БСП, а се хвърлят за дъвка на медиите. Сиреч за обработка на все още останалите наивници. Тъпи номера на Сидеров. Той е с ГЕРБ, на парламентарните избори ще разсее гласовете, както го направи на вота в София и така ще помага на Борисов.

За отплата ГЕРБ може да им пусне малко „гювеч” и да им помогне да вкарат десетина депутати. Така че и на ДПС, и на Атака поведението е жалко, лизаческо, държане на послушковци, за които са важни собствените интереси.

Стефан Северин

loading...