Не си мислете, че Кисинджър рязко е заобичал Путин и Русия! Нищо подобно!

Не си мислете, че Кисинджър рязко е заобичал Путин и Русия! Нищо подобно!

Руснаците се чудят какво става, че така внезапно обръщат палачинката глобалистите, при това в главната квартира. Доколкото разбирам, и за руските анализатори изказването му е изненадващо и твърде неочаквано.
По силата на рефлекса, те нямат един грам доверие на глобалист. И сега са много изнервени какво ли са намислили този път кафяво-розовите тоталитарни диктатори. И респективно, когато руснакът е изнервен от врага си, той заема единствената позиция, която му дава абсолютно усещане за сигурност – застава отзад зад оръжието си.

От няколко дни руските информационни потоци са пълни с характеристики на Сарматите и Посейдоните. Безспорно най-свирепите и могъщи оръжия на планетата в момента. И открито предупреждават Запада да се въздържа, защото ако бъдат използвани, тези две оръжия са в състояние за затрият която и да е Западна европейска държава за 30 минути, а САЩ да бъдат обезглавени. Честно казано, аз не мисля, че ще се наложи да се използва ядрено оръжие при тези технологии Сармат и Посейдон. Те са или могат да бъдат с ядрени носители. При тези военни технологии, за които Западът, по различни източници, няма да може да отговори в близките 5 до 10 години, не е необходимо Русия никакви инвазии да осъществява. И Сармат и Посейдон не могат да бъдат отразени от нито една противовъздушна или морска отбранителна система. Честно казано, Путин вдигна военното ниво на Русия с около четвърт век нагоре. Какво НАТО , какво натовски бази и генерали, какви 5 лева?

Замислих се, и по време на ВСВ Русия успя да създаде оръжия, с които превъзхождаше Германия. Това разбира се е напълно НЕСЛУЧАЙНО.

Та, руснаците смятат засега, че старите глобалисти най-после разбраха за какво става дума! Еййй, отне им 25 години от живота, защото началото на руското възраждане е 2007-ма, речта на Путин в Мюнхен. 25 години да ти отнеме да разбереш нещо, това си е чиста глупост и изостаналост!

Анастасия Гешева