НЕ СКВЕРНЕТЕ С МРЪСНИТЕ СИ КРАДЛИВИ РЪЧИЧКИ СВЕТИНЯТА НА БЪЛГАРИЯ

Герберунгелите са бесни заради вчерашния ден, в който почитаме Васил Левски. Защото много добре си знаят, че той за такива като тях е предвиждал само едно наказание! Защото знаят, че са недостойни и са предатели. Затова се опитват да го отричат, да принизяват значението му, да пренаписват историята.

Махнете мръсните си и крадливи ръчички от светлото име на Апостола на свободата. Не сте достойни дори да изричате името му. Единствената ви връзка с него ще бъде, когато сте осъдени, да ви се напомни кой е произнесъл първата присъде срещу предателите на Отечеството! Друго нямате право да споменавате.

Достатъчна беше гаврата на бившото телохранителче на Тодор Живков и царчето, да поздравява минувачите с „Честит празник“. Явно за него е празник, когато обесват героите на България и оставят такива предатели, нагъзени на враговете на народа, да събират сребърниците за предателството си.

Герберунгелите излизат с декларация, че точно Президентът бил осквернил Левски. Вие, гербави, го осквернявате, като с мръсните си уста изричате името му. Пак казвам, не сте достойни! Президентът е достоен за идеите и за делото на Левски. Той обича Родината си и не се кланя на чужди господари като вас, не предава народа си и защитава интересите му. А това, че вас ви освиркаха – БЛАГОДАРЕТЕ! Че ви освиркаха, а не ви отъркаляха в катран и перушина и не ви качиха на най-близкото дърво!

Търпението на народа ни е пословично. Но винаги свършва и предателите получават възмездието си. Имайте търпение, скоро ще получите вашето. А дотогава – не сквернете имената на героите ни. Те не са ваши герои, а на българския народ. Вашите герои са анимационните герои на краварите. Оттам получавате признание. От българския народ може да получите само освирквания и въже!

Елена Гунчева