НИВОТО НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА

Че е срамно – срамно е! Не само заради това, което се случва в национален ефир. Срамно е, че нито един от участниците не можа да реагира адекватно. Нито един не показа, че има възпитание от първите седем години, а някои се оказа, че дори не са чували за такова.

Това е българската политическа класа. Хора, които и на селски панаир биха се проявили като диваци. Но напират да ни управляват, при положение, че не могат да управляват дори емоциите и поведението си.

Изтървана работа! Така казваше баба ми за хора, които нямат нито ум, нито възпитание, нито някой може да ги контролира. А ние ги допускаме те да определят живота ни.

Вгледайте се хубаво в тези лица. Вслушайте се в думите! Вижте какви хора ни и искат да ни управляват. Харесва ли ви? От тях ли очаквате зряло и сериозно поведение и държавнически решения?

Дори селски овчар би се държал на по-високо ниво от български политик!

Българската политическа класа отдавна показа, че е „изтървана работа“. И е време за кардинална смяна на системата. Тези като ги гледам, и ми идва да взема една права лопата и метла и директно да ги измета на боклука. Подиграват ни се. А надали има някой, който да е работил нещо по специалността си от тях. А в костюмчетата, с които са се издокарали за цирка, един пенсионер може от стойността им да се храни половин година.

Ай, бЕгайте! Отвращавате ме!

Елена Гунчева

Срам, голям срам !!!

Публикувахте от Сашо Апостолов в Вторник, 1 октомври 2019 г.

loading...