НИЕ ГИ ИЗРАБОТВАМЕ, А ТЕ ГИ ХАРЧАТ

Уважаеми хора,
Това обезщетение ТРЯБВА ДА ГО ПЛАЩАТ КОНКРЕТНИТЕ ХОРА, а не всички ние (разбирай – държавата трябва да потърси и намери начин, за да си вземе обратно парите).
Ако държавата не може да си вземе обратно парите, то ние – избирателите – сме длъжни да изпратим злоупотребилите с властта си управници и прокурори в пенсия, а на тяхно място трябва да дойдат такива, които да спазват законите и – като за начало – да започнат с преследване на бившите управляващи, докарали рекордни обезщетения за своите действия и злоупотреба с правото!

Напомням – по времето на ареста на г-н Цонев министър на вътрешните работи бе Цветан Цветанов (за него стана дума завчера, когато обсъждахме друго обезщетение от „само“ 40 000 лева, което държавата ще плати на един от множеството невинни граждани, обявени от Цветанов за престъпници!).
За ареста на Николай Цонев и за делото срещу него Цветанов направи редица изказвания, с които не остави съмнения във вината му.
Е, съдът оправда г-н Цонев, а сега сметката ще я плащаме всички ние. Да, ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА, защото парите в бюджета не са „вкарани“ там от Цветанов или другите управляващи; от нас с вас са сложени там, уважаеми хора.
НИЕ ГИ ИЗРАБОТВАМЕ, А ТЕ ГИ ХАРЧАТ.
Министрите и депутатите не създават брутен вътрешен продукт, но за сметка на това се справят с изразходването му… Как се справят – това е друг въпрос.

Вени Марковски

Резултат с изображение за Николай Цонев