НИЕ ПЪК НЯМА!

 

Всички ходят при Мустафата – бивши, настоящи и надяващи се за бъдещи управляващи! Опашката явно е дълга, мазна и подмийническа! Който не е наясно, че сме колония, само да погледне колко български политици последните месеци се изредиха в американското посолство на „Козяк“!

Днес „Афера“ и Веселина Томова публикуваха информация и снимки как Борисов е на посещение в резиденцията на Мустафата в Бояна. Не е учудващо. Явно ще се моли отново за американското благоволение, а залогът ще бъде България!

И затова още веднъж искам да напомня защо се присъединих към партия „Възраждане“ и подкрепям изцяло политиката и идеите й: „ВЪЗРАЖДАНЕ“ никога не е било на спявка и не е било на колене в колониалното управление на „Козяк“. Председателят на „Възраждане“ д-р Костадинов не си прави снимки с Мустафата, а партията пита защо има американски бази в България и защо няма протестна нота за Чешнегирово!

Затова подкрепям „ВЪЗРАЖДАНЕ“! Защото е БЪЛГАРСКА партия, която защитава само българските национални интереси. Защото не е ибрикчийска партия на Козяк, както другите, които се борят за властта. Защото, когато търсиш подкрепа за управлението си или да влезеш във властта от чужда държава, ти залагаш нещо. И обикновено залогът сме ние – българите! ТОВА НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ!

Време е българските проблеми и работи да се решават в българското НАРОДНО СЪБРАНИЕ, а не в чужди посолства. Време е българският народ да взема решения за бъдещето си, а не знайни и незнайни посланици на ЕС и САЩ!

Да живее България! А присъдата за националните предатели Левски я е произнесъл!

Елена Гунчева