НИЕ ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИМ С ТОВА

Не става въпрос за избор на политическа сила, става въпрос за избор на бъдеще. Започва един дълъг месец, след който трябва да приключим с това. Трябва да приключим с тази уродлива форма на държавно управление, настанила се зад волана на държавата през последното десетилетие. Трябва да приключим с усвояването и с източването, трябва да приключим с целия този „бизнес-модел“, насаден ни от „ГЕРБ“. Трябва да приключим с моралния упадък, който ни разяжда по-лошо и по-сигурно и от ръжда.

Най-добрият начин да приключим с това е като гласуваме. Каквото и да ви говорят, само вашият глас има силата да изпрати това горчиво настояще в небитието.

На изборите подкрепете Демократична България с бюлетина 23. Ако искате да ме подкрепите в 23-ти МИР, можете да го направите с бюлетина 23, преференция 108.

Нещо лично. Огромната ви преференциална подкрепа на миналите избори ми даде куража отново да участвам. Ще разчитам на нея. Ще разчитам на всички вас. И не просто ще ви благодаря за тази подкрепа, а ще направя всичко по силите си да не ви разочаровам ❤.

Мартин Димитров