Николай Бареков: Гледай Македония и мисли за България

Гледай Македония и мисли за България. Македонската политическа безпътица е като нашата. Нашия парламент го чака същата съдба. Идиотският напън на Борисов да царува с поредните патерици – отрепки ПатрЕотари и престъпника Марешки ще подпали и българския парламент. От една страна психопати и корумпирани тирани, които не могат без власт, а от друга – вечното етническо буре на Балканите.

Въпросът е защо никой от стадото не протестира в България при поредното влизане на скандалния Борисов във властта.

2013 толкова отдавна ли беше? Нима българският тъпанар е по- добър от интелектуалците, сравнени с него, Груевски и Заев? Нима тук нямаме лансиран от нашия сатрап проводник на Ердоган в лицето на Местан?

Лайната, които забърка в България, Борисов и неговата клика скоро ВИДИМО ще надминат македонските. Корупция, омраза, омерзение в обществото и при нас и при македонците.

Времето за протест в България е днес, времето за щурм на парламента изтича…Утре вече ще е фатално късно. Колкото повече закъснява възмездието, толкова по-тежки ще бъдат последствията и опустошенията върху държавните сгради и институциите.

За да няма недоразумение, аз подкрепям и бих участвал в протести пред този български парламент и с удоволствие бих набил всички депутати вътре за урок на следващите.

ПатрЕотите видели „дългата ръка на Путин“ в събитията в Македония. Кога Агент Иван Каракачанов и Сие станаха евроатлантици, кога им побеляха дупетата?!

Или набързо са прихванали Бойковите вируси (не по полов път, надявам се). За сведение на патрЕотите тяхното връткане от посока Москва към посока Анкара и Брюксел няма да бъде простено от избирателите им. Съдбата им в парламента след полягването на ГЕРБ няма да бъде по-различна от тази на македонските им колеги. Дано поне могат да тичат, за да не ги изхвърлят с кратата навън. Ама като гледам зачервения войвода Иван, съмнявам се.

Николай Бареков

ПАТРИОТИ

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

http://afera.bg

loading...