Николай Марков: Истинското малцинство в България са българите и агресията на всички останали към тях става все по-жестока, свирепа и открита.

Слушам как наши цигани пребили жестоко за пореден път горски служители, само защото им били направили забележка за незаконна сеч. Това е добре братя цигани, бавно но сигурно вървите към пропастта. Спомням си няколко мои среща с такива братя през последните няколко години, и почти няма случай, който да не е приключил много тежко. От всичко е ясно, че истинското малцинство в България са българите и агресията на всички останали към тях става все по-жестока, свирепа и открита. Как пък един циганин не обраха тези телефонни измамници? Как пък не изнасилиха една баба-циганка?

Явно търпимостта на българите да допуснат в социалната система на държавата всички цигани като инвалиди им е малко! Не казвам „българските граждани“, защото всички знаем, че някои по-граждани от други, не плащат данъци, ток и вода. Плащат им всички останали, законно ощетени граждани, под яростната защита и върху копието на БХК!

Уважаеми братя цигани, спрете се. Зная, че няма да ме разберете, но поне се опитайте да разберете какво се е случило с вашите събратя участвали на страната на турците в Старозагорското клане – най-свирепото и мащабно в историята на света. Проверете също какво се случвало няколко пъти с някои недобронамерени съграждани, когато България изпадне по един или друг начин в предвоенни времена. Дано да се постараете да разберете и мащабите, за да се спрете глупостите си, защото българинът никога не забравя злоупотребата с него. Сметките, обаче, си урежда до стотинка и от хиляди години никой не е успял да попречи на този непознат за вас, но особен нрав…

Резултат с изображение за nikolai markov

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf