Нищо добро не очаква Европа, след като ще бъде „управлявана“ отново от Меркел

Нищо добро не очаква Европа, след като ще бъде „управлявана“ отново от Меркел. В Германия опозиция на практика няма, което означава, че няма и действащ парламентаризъм. По стар балкански обичай в България се случва същото. Германското държавно управление ще продължи да бъде „манджа с грозде“, а Меркел ще продължи да подкрепя българската политическа мафия. Европейската бюрокрация също!

В такава среда решенията са трудни. Ние трябва да мислим за собственото си бъдеще, защо в среда на хронично мафиотско управление, бъдеще няма да имаме. Домът си трябва да разчистим сами, а най-лошото е, че не е възможно да е по европейски модел и заслугата за това е също европейска.

Българите са първите европейци, но проблемите си ги решават по български и никой не ги е пречупил след изминало хилядолетие! Няма и да ги пречупи! Отново и отново се опитват да провокират „по европейски“ българския ген към вроденото национално усещане за „Свобода или смърт“. Защо?

За пореден път си играят си с балкански огън! И това е тежка политическа грешка, която обикновено се съзнава твърде късно…

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566