НОВА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА

Държава без българи не е България. Но докато има българи, винаги ще има България, дори да няма държава. Време е за нова българска държава. Съединението беше голяма грешка. Предлагам отново Разделяне. По жребий Северна и Южна България се разделят.

Всички дебили начело с Главната Мутра си правят Евроатлантическа Великодебилска Територия, а останалите ИСТИНСКИ българи, с КИ над 80 се отделяме в другата територия и правим ЧЕТВЪРТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА – БЪЛГАРИЯ. В която да си българин ще е гордост и чест, в която децата ни ще отрастват с „Аз съм българче!“ и „Епопея на забравените“, в която единствените войници ще са от българската армия, в която единственото знаме, което ще почитаме и в което ще се кълнем, ще е българското, където българският закон ще има върховенство, където децата ни ще се гордеят с Родината си и ще остават тук да учат, работят и отглеждат българчета, а възрастните ще гледат достойно старините си и вместо турски сериали, ще гледат български филми. Където всички ще знаят кой е Николай Гяуров и Гена Димитрова, а никъде няма да се чува Азис.

Българите трябва да запазим гените и културата си. Дебилите да се разкарат начело с главатаря си! Дарвин е бил прав – необходим е естествен отбор. За да има еволюция!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.
loading...