Нова Надежда или завръщането на Джедаите!!

След почти тридесет години в които ни Управляваха фалшиви Демократи,фалшиви Социалисти,фалшиви Либерали,фалшиви Патриоти и фалшиви Висшисти,след като всякакви партийни лидери прелитаха от партия в партия,от коалиция в коалиция,които многократно се клеха и прекрачваха клетвите си, се оказа,че в България има и Стойностни,Мислещи,Различни,Честни и Успели с ТРУД,ОБРАЗОВАНИЕ и УПОРИТОСТ хора!

Държа да подчертая ( и се гордея с това),че бях един от хилядите Доброволци,които се бореха за успеха на така нареченият референдум на Слави Трифонов,но съща така държа да добавя и факта,че до днес бях огромен скептик по повод на начина за набиране на бъдещи Управленци на нашата Майка България!!

Отделих последните три дни за да видя какво ново,ще ни предложи Слави,следях и паралелно с това коментарите на живите предавания,както и отразяването на живото му предаване в медиите и останах ИЗУМЕН.

Първо се Изумих от поредната медийна тишина,сякаш тези хора не са българи и не са нужни на нацията ни.. После се Изумих от коментарите или по-точно от една странна част от коментаторите,които вместо да слушат и гледат успелите личности по цял свят,но с България в сърцата си,се скъсаха чисто по български да обсъждат,анатемосват и да анализират хората..

Но най-много се Изумих на самите кандидати,а повярвайте ми не вярвах,че ще се впечатля изобщо! Толкова пъстра палитра от български Дух,Любов към България,Доброта,Интелект,Далновидност и много Професионални успехи не бях виждал,дори не подозирах,че съществуват такива хора или по-точно,че им пука вече за България!

Ще си позволя да агитирам всички мислещи хора в тази държава да погледнат записите от тези три дни и да осъзнаят,че има Нова Надежда за България,както и че Джедаите на България са реални и са пълна противоположност на Черният Император и неговите Лордове!

Уважаеми НЕ-зависими медии,ръкавицата е хвърлена,заявката е направена (дори и не директно) и в България вече има АЛТЕРНАТИВА,Политическа,Човешка,Духовна и дори вие няма да можете да я спрете!!!

коментар от Иван Иванов

loading...