„Нови Искър“ – Истинското Лице на България!

След като три дни от МВР, Прокуратурата и Правителството нямат никаква яснота какво и защо се е случило в Нови Искър днес главният секретар на МВР поднесе поредната порция смях за по наблюдателните в обществото.
Имаме няколко въпроса към МВР и онзи от Банкя, но не държим да ни отговарят много, защото цирка ще е още по – голям.

Но най – важният въпрос е този Росен Ангелов дали изобщо съществува и дали знае, че го търсите?
Защото нищо чудно накрая човека да се окаже, че в момента на престъплението да е бил някъде в Южна Африка, нали го издирвате вече осем години, как пък не разбрахте че е в Нови Искър, където всеки втори е от ГЕРБ и още повече нямате информация как се е издържал в България.

Сега ще ви върнем към началото, първо жертвите бяха удушени?! И имаше само един баща самоубил се!
После когато ви издаде случайният човек, много бързо сменихте версията, че са застреляни и открихте в кладенеца обявената за издирване Кети и джипа БМВ, но не забравихте тефтерчето да се появи в ръцете на журналисти, за да не пропадне версията с големите банкови кредити и скандал за пари.
След като се разбра, че Жертвите са застреляни всичките и дори разнесени по стаите МВР изведнъж се сетиха, че има любовен скандал с някой си преди няколко дена, но пък тоя някой случайно е съден за престъпление и е лежал в затвора.

Сега да питаме – не става ли много очевадно вече, че има нещо нередно във версията. Случайно или не всички в Нови Искър твърдят, че не са виждали Росен Ангелов, но пък вие твърдите, че той дори се е сбил на улицата с Недялко, защото имал любовна връзка с Кети – това явно ви го каза застреляното куче, което надали би започнало да лае по познат човек, но вие си знаете.

И най – големият цирк е днес в ден трети, вие и телевизиите на властта твърдите, че сте в къщата на стрелеца, намерили сте някакви топли уреди и включен компютър, отвън стрелбище и фитнес и изведнъж кмета вика, а тя къщата не е негова – самонастанил се е. Ало на никой ли не му прави впечатление, че това стрелбище и тоя фитнес не са много в горите тилилейски и все някой щеше да чуе поне изстрелите, след като според вас, убиеца се е упражнявал. Но щом вие и телевизиите ни показвате стрелбището естествено трябва да ви повярваме и да не питаме. Е да ама не ние пак искаме да попитаме – Вие като от осем години го търсите, как пък не се сетихте по – рано, да проверите в това село, нали и преди бил водил в тази къща непълнолетни деца. Това не е наша версия вие го обявявате публично. Да не би пък нещо да пропускаме? Надали.

Но да продължим, нещо не ни се вързва и версията, че търсите само един човек въоръжен с два пистолета, но пък нямате нищо против да изпратите цялата огнева мощ на София в района на Нови Искър, какво демонстрирате стабилност и сигурност или за пореден път криете истината какво точно търсите и кой изби хората?
Няма да питаме и какво точно смятате да правите, като откриете човека, но още помним Бойко Борисов как стреля по Чакъра с гранотомета, да не би случайно да каже и той тогава, че е невинен за това в което го обвиняваха, а за един друг набеден Ганстер пак застрелян докато го търсеше Бойко да ви припомним ли, викаха му Ганеца.

Който помни ще се сети за какво говорим и сега драги зрители чакаме развръзката как МВР или ще намерят Росен Ангелов удавен или ще се наложи да го застрелят, защото когато са го открили е отвърнал на огъня и да се приключи темата, но както се казва дали ще го намерят и дали ще е Росен Ангелов е друг въпрос. Важното е вече всичко да приключва, че на Бойко Борисов и шайката му им предстои Европредседателство в което да обясняват колко сме стабилни и сигурни.

Резултат с изображение за lukovo

http://xaknews.blogspot.bg

loading...