Нови и нови рекордни нива зарази при почти напълно ваксинирани държави и те говорят за задължително ваксиниране и четвърта доза

И по темата с вируса глобализмът в ЕС продължава като овен да се удря в стената. Нови и нови рекордни нива зарази при почти напълно ваксинирани държави и те говорят за задължително ваксиниране и четвърта доза. Четвъртата доза идва в най-развитите глобални концлагери като Дания и Германия. И във Франция разбира се.

Значи какво се получава?

Ваксинирането нито спира заразата, нито я премахва.
Без коментар.

Моето скромно мнение е, че глобалистите са знаели, че ваксините им са фейк за вируса, но не са предполагали, че толкова скоро ще стане ясно и видимо това и не са очаквали толкова яростна реакция. Смятали са, че ако се разбере измамата със значението на тези ваксини, то ще е след време, а дотогава те ще са напреднали в плана за подчинение на човечеството. Уви, не стана така! Уви за тях.

Те са разработили тези ваксини с други цели и с други дългосрочни предназначения.

Но през януари и февруари очаквам последен опит да ги наложат насила. Защото след това вече няма да е възможно изобщо да продължава този цирк. И ще започнат разследвания и вероятно някои ще стигнат до съд.

Анастасия Гешева