НОВОБРАНСКА ПОЛИТИЧЕСКА ГРЕШКА!

Чух преди малко Христо Иванов, замаян от единственото евродепутатско място спечелено от представителят на Демократична България – Радан Кънев, да тръби: Няма да допуснем Делян Пеевски да отиде в Страсбург!

Защо бе човек?! Защо искаш ти и твоите приятели да скриете от Европа, най-енигматичната фигура на българската политика?

Този български депутат, рекордьор в извинени и не извинени отсъствия от работата на Народното събрание, да не бъде видян от другите 750 представители на 500 милионния съюз? Да продължава тихомълком да управлява задкулисието в България?

Сега е времето неговата фигура да се появи на политическата сцена на Стария континент. Да излезе на светло! Да участва в заседанията, гласуванията и пресконференциите, без да се прави на болен. Там в Страсбург журналистите няма да се страхуват от него. Те ще го обсадят веднага и няма да го оставят на мира, защото „Бивол“ ще им пусне фитила. Делян Пеевски бяга от прожекторите, като дявол от тамян! А там дори в тоалетните има камери.

Поради това призовавам не само Христо Иванов, а всички български демократи – не пропускайте възможността, която се отваря пред общество ни, Делян Пеевски да се появи на евроарената!

Божидар Чеков

Снимка на Божидар Чеков.
loading...