“ Новото морално и…другото” – незададените въпроси..

“ Новото морално и…другото” – незададените въпроси..

Какво се случва, когато една партия, представяща се за „Новото, моралното и другото“ реши, че е напълно нормално да управлява България и то с 657 829 гласа при най- ниската избирателна активност от десетилетия?

Парадоксално е, че почти всички останали са съгласни с това безумие и водят безпринципни преговори в подкрепа на едни 65 депутата

Свидетели сме на едно „парламентарно безумие“, което, колкото и да сме вярвали в промяната, сме длъжни примирено да се съгласим, че за нашите ширини е почти нормално.

Тошко Йорданов упреква министър, че бил неморален, аз пък призовавам всички разследващи медии, журналисти и институции да направят ревизия на всички фирми на Станислав Трифонов (Слави), на всички сценаристи около него, на охраната му, на Виктория Василева и да се оповестят публично с какъв предмет на дейност са били фирмите и най- важното КОИ са били техните бизнес партньори?

И понеже темата за морала беше повдигната – бих искал да питам медиите:

Коя е Виктория Василева?
Била ли е Народен представител и преди, от кой район е избирана, от коя партия и в кои години?
Коя е партийната координаторка на 24 МИР – София Илиана Маринова?
Беше ли тя дясна ръка на Сивия Кардинал от времето на НДСВ Димитър Диманов?
Разпределяше ли същата финансови средства по време на Референдума от името на същия Димитър Диманов и неговото сдружение “Днес”?
Откъде идваха тези пари?
Нека поговорим малко и за “Изчегъртването” и връзката с ДПС…

Като един обикновен гражданин аз държа да зная отговорите на още някои въпроси:

Каква е разликата между ГЕРБ и ДПС и защо ще „изчегъртвате“ само ГЕРБ, но не и ДПС?
Да не би Делян Пеевски да е бил депутат от ГЕРБ?
Да не би Сотир Цацаров, Иван Гешев и още много под тях да са били протежета на Бойко Борисов?
На разговори с Доган може, но с Бойко – не?

Кое е по-голямото зло за България, г- н Тошко Йорданов?
Бойко Борисов, който бе създаден и протежиран от ДС и Доган или самият Доган, който разпределя порциите на властта от над 20 години, който слага и сваля правителства, който създава омраза между Българи, Турци и Цигани, който дирижира всичко в България и за когото Слави Трифонов многократно е заявявал, че е най- добрият политик в нашата мила Родина?

Ние от ГП Българско лято сме наясно, че няма да искате подкрепа от ДПС, както и че нямате нужда от нея, защото самите вие сте ДПС и Доган ще продължи да управлява чрез вас. Но дали и народът е наясно?

Наясно сме, че Слави Трифонов няма нищо общо с тази партия, както и че никога не е имал, наясно сме, че сте поредните “Спасители” на които трети личности и държави ще диктуват.

И накрая ще завърша с един апел към малкото чисти хора, които станаха депутати от листите на ИТН:
Не позволявайте да бъдете употребени, спрете да мълчите, не слугувайте на чужди интереси, не се превръщайте в натискачи на бутончета и покажете, че Царят е гол, защото хората няма да простят отново и после ще бъде късно…

Иван Иванов