НЯКАКВА СИ ЦЕЦКА СЕ СРАМУВА

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи '06:33 facebook 57% вашият канал любими скорошни атанас шарков 546 срам ме #българияможемногоповече цецка бачкова последване след срама отказа на военна помощ за героична украйна, om днес можем ga срамуваме om официциалната държавна позиция спрямо пърсещите закрила украински Maйku u деца. и ako провалът на калина константинова в политикаmа за nogkpena интеграция на бежанците можеше ga ce оправдаес неопитност, mo за лицемерието u днешната ủ арогантност пълна неадекватност оправдание няма, Ha фона на получените om EC специално за nogkpena на бежанците 148 MAH. евро ocmaBkama задължителна. за морала u човечността няма какво ga говорим...'

Умнокрасивитетът тези дни е в шок и ужас. По-умните започнаха да се досещат, че нещо се обръща правата линия и овреме започнаха да махат укрофлагчетата от профилните си снимки. По-недосетливите продължават с комсомолския плам да защитават всичко чуждо и неродно.

Ето например някаква си Цецка била засрамена от нас и от правителството, защото не сме се погрижили добре за украинците. Срамота! Поне според Цецка. Много я било срам от това.

Интересно ми е Цецка дали я е срам от правителството, когато пътува във вътрешността на страната и вижда затворените училища? Или пустеещите села? Или например Цецка дали се срамува като вижда възрастни хора да ровят в кофите за боклук? Цецка впрочем колко заплати дари за ОкраИната? Срамува ли се например Цецка, че държавата ни няма пари за лечението на БЪЛГАРСКИ деца?

Мен пък ме е срам от умнокрасивите Цецки. Готови да ръкопляскат и на Менгеле, стига някой от телевизора да им каже, че така е правилно. Срам ме е от немислещите безродници, за които най-важното е да са правилната част от стадото и са готови със зъби и нокти да се нахвърлят върху всеки, който им казва истината. Срам ме е от незначителните женици /тук включвам и някои видни мАже като Хаджимравин, Минджев, Ал Йо, Плювналиев и прочие либерална сган/, за които смисълът на живота е да плюят и мразят.

Впрочем срам ме е. Срам ме е, че допуснахме в народа ни да има подобни Цецки. Срамота е!

Елена Гунчева
https://t.me/elenaguncheva