НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава деца умират от лечими болести, а родителите им събират левчета с СМС-и

НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава деца умират от лечими болести, а родителите им събират левчета с СМС-и.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава стари хора умират зимата от глад и студ, защото живият със сто евро пенсия.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава режат микрофоните на медиите, за да не питат за Пацо и за откраднатите милиарди от мафията.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава журналистите ги арестуват и репресират по фалшиви сигнали заради разкритията им за корупцията на управляващите.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава гражданите ги преследват заради убеженията им и битката им за свобода.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава няма работна ръка защото хората избягаха от мизерията и диктатурата на мафията.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че тази просперираща държава е на първо място по корупция, на последно по доходи и на 111-то по свобода на словото.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава на всеки километър нова магистрала се пада по едно затворено училище, по една закрита болница и едно заличено село.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава възрастните хора нямат зъби, но имат таблети, за да си говорят с внучетата в чужбина. Някой старци умират с мъка без да са видели внуците си на живо.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава няма справедливост, а истината е мръсна и опасна дума, за нея убиват.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава този, с който се прегръща и нарича „Бойко“, е долен изрод и мутра прокудил над два милиона българи от родината им и отговорен за смъртта на стотици болни, невинни, или просто говорещи истината хора.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава милиардите, които Европа наля само направиха мафията ни още по могъща, а народа по-беден и обезверен.
НЯКОЙ да каже на Урсула да спрат фондовете, да спрат да хранят свинете, които ни убиват и изяждат.
НЯКОЙ да каже на Урсула, че в тази просперираща държава на 12.09. гражданите ще изметат изрода и бандата му и ако не могат да ни помогнат поне да не ни пречат.
Само това.
#ЩеСеЧисти
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...